Federacija dobila čelnike izvršne vlasti

Zbog opstrukcija Refika Lende izostao dogovor tko je predsjednik, a tko su potpredsjednici F BiH

Bradara i Stojanović
Foto: Fena
16.02.2023.
u 18:01

Bradara je izrazila žaljenje jer Lendo nije došao na sastanak na koji je pozvan, a isto je učinio i Stojanović

Refik Lendo, kandidat SDA za predsjednika, odnosno potpredsjednika Federacije BiH nije se pojavio na saastanku s Lidijom Bradara, kolegicom iz reda hrvatskog i Igorom Stojanovićem, kandidatom iz
reda srpskog naroda koji su kao kandidati zajedničke liste dobili skoro jednoglasnu potporu u oba doma Parlamenta F BiH. 

Nakon što se Lendo nije pojavio na sastanku nakon potvrde u Domu naroda medijim su se obratili Lidija Bradara i Igor Stojanović. Bradara je izrazila žaljenje jer Lendo nije došao na sastanak na koji je pozvan, a isto je učinio i Stojanović.

Na press konferenciji su potom uzeli riječ Muamer Zukić, predsjednik Kluba Bošnjaka i Haris Zahiragić, obojica izaslanici SDA tvrdeći da Lendo nije čuo za sastanak te da ne zna ništa o press konferenciji. Krenule su optužbe da se na ovaj način preglasavaju Bošnjaci i da odnos prema Lendi govori o odnosu prema Bošnjacima. 

Bradara i Stojanović su Lendu javno pozvali da se sastanu već sutra, ali su Zukić i Zahiragić jasno dali do znanja da Lendo neće doći na taj sastanak te da će se od održati kad Lendo odluči.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
19:04 16.02.2023.

Koji su to balvani mada u ovom slučaju vrijeđam balvane . Sda nije samo da lažu i kradu već misle da su ljudi idioti do duše neki i jesu jer da nije njih nebi bilo ni ovih lopova i neotesanac.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije