Donacija za BiH

Franjo i Jelica iz Beča poslali pomoć vrijednu 50 tisuća KM

13.04.2020.
u 15:19

Franjo i Jelica Blažević koji žive u Beču poslali su u Mostar pomoć vrijednu 50 tisuća KM, a za austrijsku TV Wien Franjo je istaknuo kako se odlučio na taj potez.

- Nalazimo se u situaciji kada jedna pošast zvana korona ne da mira nikome od nas. Svaki dan smo izloženi novim vijestima, novim ciframa koje rastu do nebesa i nitko od nas ne može dokučiti tko je ta korona i zašto je baš cijeli svijet napadnut bez obzira na vjeru, naciju ili boju kože. Teško je svima ovo svaki dan gledati i zato je jako važno pomoći onoliko koliko se može u datom trenutku - kazao je Franjo koji je osigura isporuku oko 130 tisuća higijenskih rukavica u BiH

- Sve smo transportirali u Bosansku Gradišku, gdje je Snježana Hrvačević dalje raspoređivala kako je kome bilo potrebito, od graničnih prijelaza Gradiška, Brod i Orašje do Kliničkog centra u Banjoj Luci, Domu zdravlja u Uskoplju, potom u župama Drvar, Grahovo... policijskim postajama, te drugim nadležnim institucijama kojima je to i te kako bilo potrebno. To smo tako tiho uradili da uopće nismo bili ni svjesni koliko smo dobroga napravili - ističe ponosni Franjo. Napomenuo je i kako su u stalnom kontaktu s obitelji Elisabeth i Wolfgang Krule iz Beča uspjeli organizirati i jednu pošiljku medicinske opreme za SKB Mostar.

- Ukupna vrijednost pošiljke iznosi cca 50.000 KM. Koristim ovu priliku izraziti zahvalnost na nesebičnoj potpori Miljani Glamuzini, glavnoj tajnici HDZ-a BiH koja je uspjela osigurati dostavno vozilo koje je došlo iz Mostara i koje je spomenutu robu dovezlo iz Beča - kazao je između ostalog Franjo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?