kordić poručio

Građani Mostara iduće godine mogu očekivati izgradnju olimpijskog bazena

mario kordić
Fena
23.12.2021.
u 18:02

Čitava država i regija priča o uspjehu Lane Pudar. Mi Mostarci smo nevjerojatno ponosni na nju - kazao je gradonačelnik.

Građani Mostara sljedeće godine mogu očekivati izgradnju olimpijskog bazena, kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić te dodao kako je 2021. bila izazovna godina, ali da je prilično zadovoljan urađenim.

- Čitava država i regija priča o uspjehu Lane Pudar. Mi Mostarci smo nevjerojatno ponosni na nju i večeras je očekujemo da se pojavi na Adventu i da nas sve skupa razvesweli, a mi kao grad ćemo se svakako potruditi maksimalno oko izgradnje olimpijskog bazena. U proračun smo stavili novac za projektu dokumentaciju i bavimo se tom temom. Siguran sam s obzirom, evo na kraju, i na pritisak medija, prvenstveno na uspjeh Lane Pudar, da ćemo ipak sljedeće godine iznaći mogućnosti i početi izgradnju - kazao je gradonačelnik.

Dodao je kako je 2021. bila izazovna kao prva godina mandata i da je bilo puno posla, "no mogu reći da sam zadovoljan, iako uvijek može bolje i više".

- Puno odluka smo donijeli i sad nam valja u 2022. sve te odluke implementirati da one zažive i da se stvarno u praksi počnu primjenjivati. Žal ostaje možda za nekakvim tempom, nekakvom brzinom, međutim javna uprava je takva kakva jest, u Mostaru još dodatno komplicirana i specifična zbog svih naših odnosa koje imamo, ali sve u svemu mogu reći da sam prilično zadovoljan - ustvrdio je Kordić. 

Po riječima predsjednika Gradskog vijeća Mostara Salema Marića, iza Vijeća je 16 održanih sjednica te veliki broj donesenih odluka, možda i najvažnijih odluka za Grad Mostar.

- Nažalost, ostalo nam je još da riješimo pitanje Statuta Grada Mostara i ja se nadam da će i to vrlo brzo doći - kazao je Marić, izrazivši nadu da će do kraja godine biti usvojen i gradski budžet.

Poručio je kako postoji dobro raspoloženje za rad u Gradskom vijeću Mostara te da mu se čini kako se i opozicija polako budi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije