mostar

Gradonačelnik posjetio Osnovnu školu Bijelo Polje u Potocima

05.09.2017.
u 17:02

Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara, u pratnji Bože Ćorića, načelnika Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara i Senade Sadović, šefice Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara, povodom početka nove školske godine danas su posjetili Osnovnu školu Bijelo Polje u Potocima, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na svečanosti tim povodom i školskoj priredbi koja je priređena za 46 učenica i učenika, koji ove školske godine kreću u prvi razred, prigodnim riječima dobrodošlice obratio se i gradonačelnik Bešlić.

– Današnji dan sigurno je jedan od najsretnijih dana za vas i vaše roditelje. Ovaj dan zasigurno nikada nećete zaboraviti jer pred vama su novi izazovi, prijatelji, nova iskustva i obveze, stoga neka vam je sretno,istaknuo je izemđu ostalog gradonačelnik Bešlić.

Mediha Čolaković, ravnateljica škole, pridružila se čestitkama, kako djeci tako i njihovim roditeljima te istaknula kako će ona i nastavno osoblje učiniti sve što je u njihovoj moći da djeca imaju kvalitetnu nastavu, postignu što bolji uspjeh i da se prepoznaju i razvijaju talenti koje iskažu u svom radu i učenju.

Inače, prema dosadašnjim podatcima, u školskoj godini 2017/2018. u prve razrede u sve osnovne škole u Mostaru upisano je nešto više od tisuću učenica i učenika, a što je otprilike na razini posljednjih godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije