prema jadranu

Gužve na više graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske

doljani
04.08.2019.
u 14:39

Na više graničnih prijelaza između Hrvatske i BiH koji u jeku turističke sezone vode prema Jadranskoj obali u nedjelju su zabilježene gužve, dok se iz Hrvatske na ulazak u BiH dulje čeka na sjeveru te zemlje.

Kako su izvijestili iz Auto-moto saveza u BiH (AMSuBIH) sa sjedištem u Mostaru, na deset graničnih prijelaza s Hrvatskom pojačan je promet osobnih vozila.

Najduže se čeka na području Metkovića na graničnome prijelazu Doljani iz pravca Čapljine. Ondje su u nedjelju zabilježene kilometarske kolone iz pravca BiH, ali i bitno manje zadržavanje u suprotnom pravcu.

Zbog toga su iz AMSuBIH pozvali na korištenje drugih graničnih prijelaza.

Prema istome izvoru pojačan je promet osobnih vozila i na graničnim prijelazima Priska, Osoje, Gorica, Bijača, Neum II. na izlazu iz BiH u južnom dijelu zemlje.

Na ulazu u BiH iz Hrvatske duža su zadržavanja na graničnim prijelazima Gradiška, Donja Gradina, Neumu I i u Kostajnici.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, navodi AMSuBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije