Zajednička sjednica Predsjedništava Mladeži:

HDZ nastavlja biti ključni nositelj europskih i reformskih procesa u obje domovine našeg naroda

03.03.2024.
u 19:34

Mladež će zasigurno biti nositelj velikog broja aktivnosti u ovoj superizbornoj godini te je usvojen Zaključak o formiranju timova za svake izbore koji će odmah krenuti s koordinacijom i aktivnostima.

U Slavonskom Brodu upriličen je dvodnevni boravak Mladeži  HDZ-a BiH u organizaciji sestrinske stranke Mladeži HDZ-a. Prvog dana imali smo čast nazočiti 34. obljetnici HDZ-a u Slavonskom Brodu u gradskoj kazališnoj dvorani, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

- U subotu 2. ožujka održana je zajednička sjednica Predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice i Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH. Prije početka sjednice, izaslanstva su odala počast prvom predsjedniku Republike Hrvatske, utemeljitelju i predsjedniku HDZ-a dr. Franji Tuđmanu.

Na početku sjednice, domaćin susreta, predsjednik Maksimilijan Šimrak je pozdravio sve nazočne i istaknuo važnost našeg susreta u ovoj "superizbornoj" godini.

Pred početak radnog dijela pozdrave je uputila i Livia Maduna, dopredsjednica nacionalne Mladeži HDZ-a i predsjednica Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije, izrazivši zahvalnost što se sjednica održava u Slavonskom Brodu. Okupljene su pozdravili i predsjednik gradskog odbora HDZ-a Slavonski Brod Josip Samardžić i zamjenik župana Brodsko-posavske županije Marko Šimić.

Predsjednik Lončar upoznao je kolegice i kolege s aktualnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, kao i aktivnostima Mladeži u BiH.

Na sjednici se razgovaralo o nastavku sveobuhvatnog zajedničkog djelovanja naših dvaju organizacija sukladno Sporazumu o posebnim odnosima koji je potpisan u Čapljini prije dvije godine. Također, razgovaralo se o pripremama za izbore kako lokalne u BiH, tako i parlamentarne i predsjedničke u Republici Hrvatskoj te izbore za Parlament EU.

Mladež će zasigurno biti nositelj velikog broja aktivnosti u ovoj superizbornoj godini te je usvojen Zaključak o formiranju timova za svake izbore koji će odmah krenuti s koordinacijom i aktivnostima.

I ovim putem veliko hvala našim domaćinima na gostoprimstvu, kako Mladeži GO Slavonski Brod i Brodsko - posavske županije, tako i našim prijateljima iz Mladeži HDZ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije