PLAN

Helez želi postaviti Ivu Kuliša umjesto Frančeševića

'EPS ZUKAN HELEZ'
Foto: ''
08.03.2014.
u 11:13

Plan Heleza je okružiti se sebi lojalnim ljudima i nastaviti provoditi nelegalnu reviziju nad bivšim pripadnicima HVO-a

Martin Frančešević kojemu su po naredbi federalnog ministra za pitanja branitelja promijenjene brave na vratima ureda i onemogućen daljnji rad još uvijek ne može obavljati svoju dužnost. Neslužbeno se iz spomenutog ministarstva doznaje kako Helez traži njegovu zamjenu. Navodno je prvi kandidat Ivo Kuliš, kadar SDP i kandidat ove stranke na izborima u Kreševu. Također, očekuje se kako će uskoro biti popunjena i hrvatska pozicija tajnika Ministarstva, a također neslužbene informacije govore kako će na ovo mjesto biti postavljena Tatjana Pejaković.

- Plan Heleza je okružiti se sebi lojalnim ljudima i nastaviti provoditi nelegalnu reviziju nad bivšim pripadnicima HVO-a. Više u Ministarstvu nema hrvatskih kadrova koji su na višim pozicijama. Potreban je hitan preustroj Ministarstva za pitanja branitelja FBiH i priču treba vratiti u Daytonske okvire - rekli su nam naši sugovornici. Hrvatske braniteljske udruge već godina prosvjeduju zbog načina na koji se provodi revizija nad hrvatskim stradalnicima, što nije spriječilo Heleza da obustavi proces. Dapače, pritisci postaju sve gori.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Izdajnik
Izdajnik
17:46 08.03.2014.

Pa ko je ovdje lud..svaki dan se isto piše a Hrvate predstavlja i dalje Sdp Sbb s... A naši bojovnici spavaju ..spavaju zimski san 20 godina..a skidaju invalide a Čović svaki dan bogatiji Raguž deblji..pa tako nam i treba aa plakat ćemo nemamo šta drugo e ja počinjem..

JA
ja1970
08:32 09.03.2014.

otkad ja to govori treba mo se razdjelit ministarstva vratiti ko nekad i snacicemo se mi i sami jer vako hvo je gotov

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije