ODLIČNA IDEJA

Izgrebali ste pod dok ste premještali namještaj? U 3 minute s glačalom riješite problem

glačalo, pegla
Ilustracija
07.11.2022.
u 14:13

Jeste li ikada pokušali premjestiti komad namještaja po drvenom podu i čuli užasan zvuk grebanja koji se zarezuje u drvo? Ovo nije ni malo ugodna situacija, niti lijepi zvuk, ali prema portalu Apartment Therapy, te ogrebotine možete vrlo jednostavno ukloniti uz pomoć glačala i malo vode. I oni nisu jedini, pronašli smo i nekoliko videa na YouTube-u koji tvrdi isto.

Pogledajte u nastavku!

Kao i sa svakim drugim savjetom za popravak doma, najbolje je da ovaj isprobate u manje prohodnom i vidljivom kutu prije nego što se prebacite na pravo mjesto nesreće koje je uobičajeno na području s velikim prometom.

Sam proces je prilično jednostavan: navlažite ogrebotinu ili udubinu, nanesite mokru krpu, papiranti ručnik ili tvrđi komad papira preko udubine, a zatim navlažite i njih, a potom kružnim pokretima pomičite peglu po oštećenom mjestu 3-5 minuta, prenosi Jutarnji.

Ako to radite na premazanom drvenom podu, možda ćete morati malo izbrusiti završni sloj. Kako saznajemo trik ne funkcionira na svim završnim slojevima, ali je nevjerojatno praktičan ako ste slučajno uništili pod pokušavajući sami preurediti sobu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?