Zdravlje

Jabukom očistite organizam i ubrzajte probavu

jabuka
VL FOTO
22.11.2015.
u 16:31

Dovoljno je da jednom mjesečno odvojite jedan dan za ovu detoksikaciju i vidjet ćete razliku

Svaki čovjek ma kako bio zdrav, a posebno bolestan trebao bi barem jedanput mjesečno da uradi dezinfekcioni dan ili dan čišćenja organizma. Kako ga provesti i zašto? Postoji mnogo teorija i načina koji se preporučuju ali mi ćemo vam ovdje predložiti dan čišćenja koji ćete izvesti isključivo uz pomoć jabuke u različitim oblicima. Čišćenje je potrebno izvesti prije svega zbog lošeg načina ishrane koji godinama upotrebljavamo čime stvaramo ogromne količine štetnih naslaga u probavnom sistemu koje se tako dalje šire i apsorbira u organizam.

Sastojci jabuke a prije svega pektini djelovaće na vašu probavu kao spužva koji će ući u vaša crijeva, pokupiti štetne materije i naslage koje su tamo nakupljene , te će ih na brz, bezbolan i efikasan način izbaciti iz tijela. Evo kako ćete izvesti dan čišćenja: Za doručak čim ustanete popijete čašu prirodnog soka od jabuke bez dodatka šećera u koji ćete dodati sok od pola sveže iscijeđenog limuna.

Najbolje bi bilo da sok, pomoću sokovnika, napravite sami od svježih jabuka. U nedostatku svježeg, možete koristiti i kupovni ako se radi o 100% soku bez dodataka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije