sastanak

Jusić i Giardino razgovarali o aktiviranju Akcijskog plana za članstvo u NATO

07.06.2017.
u 17:00

 Zamjenik ministra obrane BiH za politiku i planove Sead Jusić razgovarao je danas s političkom-vojnom savjetnicom pri Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Carrieom Giardino o aktualnim pitanjima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH.

Bilo je riječi i o aktivnostima Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH na putu aktiviranja Akcijskog plana za članstvo u NATO (MAP), Planu modernizacije OSBiH koji je sastavni dio usvojenog dokumenta “Pregled obrane”, poduzetim koracima kada je u pitanju registracija nepokretne perspektivne vojne imovine te o bilateralnoj odbrambenoj suradnji  BiH i SAD-a.

Jusić je izrazio zahvalnost političko-vojnoj savjetnici na doprinosu koji SAD pruža Bosni i Hercegovini u oblasti obrambene suradnje.

Giardino je podržala je dosadašnje aktivnosti Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, naglasila je značaj aktiviranja MAP-a, te u tom pravcu i nastavak pružanja podrške Ministarstvu obrane BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije