turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacija

Krišto otvorila Dane berbe grožđa Brotnjo: 'Tko ima dobro vino ima i dobre prijatelje'

17.09.2023.
u 20:18

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto otvorila je danas turističko-kulturno-gospodarstvenu manifestaciju 68. Dani berbe grožđa Brotnjo 2023.

„Na današnjoj svečanosti imat ćemo priliku da nam se predstave brojna kulturno-umjetnička društva, klape kao i pojedinci, a napose ono zbog čega smo se okupili, gdje će hercegovački vinari imati priliku predstaviti nam vrhunska, kvalitetna, hercegovačka vina te nam ponuditi i gastronomske specijalitete ovoga kraja. Kada govorimo o našim vinima i vinarima, spomenula bih svakako i usvajanje novog Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH kojim se između ostalog osigurava bolja konkurentnost i bolji pristup proizvođačima vina iz Bosne i Hercegovine europskim i svjetskim tržištima“, kazala je Krišto, priopćeno je iz Vijeće ministara BiH.

Predsjedateljica Krišto čestitala je organizatorima manifestacije na uspješnoj organizaciji, te poželjela da ova manifestacija preraste okvire naše zemlje i postane manifestacija međunarodnog karaktera. Poželjela je mnogo uspjeha vrijednim vinarima u čijim kvalitetnim vinima se uživa širom regije podsjetivši da tko ima dobro vino ima i dobre prijatelje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije