Vitez

‘Ladies Night’ - odlični ozračje i posjećenost

08.08.2017.
u 09:00

Brojne Vitežanke, kao i dame iz drugih srednjobosanskih općina, njih više od tri stotine, iskoristilo je protekloga vikenda priliku za uživanje u večeri zabave i ljepote rezerviranoj isključivo za pripadnice ljepšeg spola.

Prva “Ladies Night” u Vitezu održana je u prekrasnom ozračju Franšiznoga centra, odnosno hotela Central.

Šampanjac, koktel-majstori, darovi, predstava, mali sajam ljepote, glazba, bili su tek jedan dio cjelovečernjeg programa namijenjenoga isključivo damama.

Sajam ljepote

Čarolija večeri u Franšiznom centru u Vitezu, čiji je cilj ženama, uz aktivnosti koje vole, pružiti odmor od svakodnevnih obveza, počela je mini sajmom ljepote.

Svoje proizvode i usluge, uz neizostavne popuste, damama su ponudile brojne tvrtke s prostora Srednjobosanske županije čiji rad, često se to zaboravlja, zauzima značajno mjesto u gospodarstvu.

Središnji dio događaja prve “Ladies Night” u Vitezu bila je predstava “Dame biraju”, jedna od najizvođenijih u regiji, rađena u produkciji Altteatra, koju je režirao Admir Glamočak.

Predstava “Dame biraju” doslovno je užarila ozračje u kongresnoj dvorani Franšiznoga centra u Vitezu.

Darovi damama

Dame nazočne na večeri u viteškom Franšiznom centru su na svojim stolicama pronašle i male darove koje su im pripremili pokrovitelji - CM cosmetic market, Franšizni centar, Prestige Glam, Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević, potom Kryolan (LoveRich), Beauty Centar Anita, Frizerski studio IN te Frizerland.

Zabava se nakon predstave preselila na terasu bazena gdje su dame, uz glazbu benda Serious Beat Lovers, uživale u koktelima te performansama koktel-majstora i drugim zabavnim sadržajima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?