Majka osumnjičenog za Dankino ubojstvo: Ne sumnjam da će se čuti tko ga je ubio

24.04.2024.
u 21:22

Svetlana Dragijević, majka Dalibora Dragijevića koji je preminuo nasilnom smrću u policijskoj stanici u Boru, tijekom saslušanja zbog slučaja ubojstva Danke Ilić (2), navodi za portal Nova.rs da je njen preminuli sin bio žrtva policijske torture.

Ističe da tijelo nije vidjela, kao i da još uvijek čeka obdukcijski nalaz sina.

Podsjetimo, Dragijević je brat Dejana, osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke Ilić. On je priveden 6. travnja zbog sumnje da je pomogao bratu da ukloni njezino tijelo, a preminuo je u noći između subote i nedjelje, odnosno 7. travnja.

Iako je MUP tvrdio da je umro prirodnom smrću, kako je objavio Radar.rs, obdukcijom je utvrđeno da je riječ o nasilnoj smrti.

 

Majka tvrdi: Nitko mi nije rekao da su ga pretukli 

 

Više javno tužilaštvo u Zaječaru još uvijek nije reagiralo povodom saznanja o nasilnoj smrti Dragijevića, iako su o nalazima obdukcije odmah obaviješteni usmeno, prije slanja poštom.

Dragijevićeva majka za Novu.rs navodi da nitko nije dolazio kod nje da joj kaže da su njenog sina pretukli već da je samo policajac došao da je obavijesti o njegovom pokopu.

"Ne sumnjam da će se čuti tko ga je ubio, iz Bora su. Još nisam dobila obdukcijski nalaz, te se nadam da će on sve otkriti", rekla je Svetlana koja navodi i da tijelo sina nije vidjela.

Kako dodaje, ona vjeruje da njen suprug nema veze s nestankom, a potom i slučajem ubojstva Danke Ilić. Njen suprug Radoslav je tijekom jučerašnjeg dana otkazao punomoć dosadašnjem odvjetniku u postupku.

 

Umro nasilnom smrću, MUP tvrdio da mu je pozlilo

Podsjetimo, tjednik "Radar" nedavno je otkrio da je obdukcija pokazala da je Dragijević umro nasilnom smrću, o čemu svjedoče brojne ozljede koje je imao na tijelu. Ipak, policija je u priopćenju navela da je Dragijević umro prirodnom smrću, te da mu je kobnog 6. travnja pozlilo u policijskoj stanici i da je Hitna pomoć po dolasku na lice mjesta mogla samo konstatirati smrt.

Vest da je Dragijević preminuo nasilnom smrću objavljena je još prošlog tjedna, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru čekalo je danima obdukcijski nalaz, a kada je on konačno stigao, priopćili su da će ga razmotriti, pa će se onda oglasiti.

Podsjetimo, policija je uhapsila radnike JKP „Vodovod“ Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića zbog sumnje da su ubili djevojčicu Danku Ilić za kojom se tragalo. Naknadno su privedeni i otac Radoslav i brat Dalibor osumnjičenog Dragijevića zbog sumnje da su mu pomogli da ukloni tijelo djeteta.

Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?