Sarajevo

Međunarodna zvijezda za kvalitet otišla u ruke HETA ASSET RESOLUTION BiH

afs
23.09.2015.
u 12:21

Tvrtka za upravljanje imovinom i potraživanjima HETA ASSET RESOLUTION Bosna i Hercegovina dobitnica je ovogodišnje nagrade Međunarodna zvijezda za kvalitet, koju dodijeljuje organizacija Business Initiative Directions – BID Group. Ova nagrada predstavlja vrijednosti QC100 modela upravljanja kvalitetom, zasnovanog na posvećenosti kvaliteti i inovativnosti poslovnog procesa.
„Kultura kvalieta za koju se zalažemo omogućava nam stvarati inovativna poslovna rješenja, koja vode ka izvrsnosti u našem poslovanju. Primjenom ovog pristupa učvršćujemo vodeću poziciju na tržištu BiH i doprinosimo ekonomskom rastu i stabilizaciji financijskog tržišta u BiH,“ izjavio je generalni direktor HETA ASSET RESOLUTION BiH, Manfred Gram. Obrazlažući osnov za odluku da se nagrada dodijeli tvrtki HETA BiH, predsjednik i generalni direktor BID Grupe Jose E. Prieto je naglasio kako su nagrađene tvrtke simboli posvećenosti liderstvu, tehnologiji i inovacijama, koje ih čine uzorima drugim tvrtkama u njihovim sektorima."Međunarodna zvijezda za kvalitet” jedan je od najprepoznatljivijih simbola kvalitete i izvrsnosti širom svijeta. Primanjem ove nagrade HETA je postala dijelom skupine globalnih poslovnih lidera koje ova prestižna nagrada okuplja. „Budući da ova nagrada utjelovljuje iste vrijednosti na kojima HETA počiva, smatramo je podstrekom za naš budući rad, kao kompanije orjentirane ka postizanju rezultata i inovatora koji mijenja pravila poslovanja,” zaključio je Gram. Business Initiative Directions je međunarodna organizacija posvećena unapređenju kulture kvalitete u privatnom i poslovnom sektoru. Misija BID-a je pridonijeti strateškom razvoju organizacija sprovedbom efektivnih strategija u oblasti upravljanja kvalitetom, inovativnosti u poslovanju i postizanju poslovnih rezultata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?