Novi trend među maturantima

Mostarski maturanti za osobnog fotografa izdvajaju od 25 do 200 KM

11.06.2017.
u 13:30

Društvene mreže i mediji sve više imaju utjecaja na ponašanje mladih u BiH. Dok se prije nekoliko godina na maturalne zabave trošilo svega stotinjak maraka, danas roditelji maturanta za tu večer izdvajaju i cijelu plaću, piše Večernji list BiH.

Porast potražnje

Uz skupe haljine, odijela, cipele za koje se nerijetko putuje i do Njemačke, Francuske..., tu su i frizure, šminkanje i brojni drugi kozmetički tretmani kojima se maturantice podvrgavaju kako bi tu večer bile što ljepše. Kako bi čarolija trajala što dulje, maturanti posljednjih godina nerijetko angažiraju i osobne fotografe za koje izdvajaju od 25 do 200 KM, ovisno o tome koliko i kakvih fotografija žele. A za rezervacije se javljaju već od dana kada doznaju datum proslave maturalne večeri. 

“U posljednje vrijeme maturanti sve češće traže osobnog fotografa i organiziraju “fotosession” prije početka maturalne zabave. Istina, za sada su to u većem broju, ipak, maturantice”, kazala nam je na samom početku razgovora fotografkinja Kristina komentirajući najnoviji trend među maturantima. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?