prijedor

Muškarac prosvjedovao s povezom preko očiju i trakom na ustima

prosvjed
Borislav Radovanović Blog
30.09.2016.
u 16:44

Muškarac je prosvjedovao s crnom maramom zavezanom preko očiju, ljepljivom trakom na ustima, bodljikavom žicom oko ruku, te „metom“ na grudima s natpisom „ovo je logor“

Policijski službenici CJS Prijedor jučer su uhitili muškarca B.R. (1970.) iz Prijedora, zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. B.R. je zaposlen kao državni službenik u CJS Prijedor, a kako se navodi u priopćenju, jučer je od 12.45 do 13.50 sati, prosvjedovao ispred zgrade tog centra, s crnom maramom zavezanom preko očiju, ljepljivom trakom na ustima, bodljikavom žicom oko ruku, te „metom“ na grudima s natpisom „ovo je logor“, izražavajući na taj način nezadovoljstvo svojim statusom u Ministrastvu unutarnjih poslova RS, javlja Fena. 

U priopćenju se tvrdi da je oko 14 sati, bez prethodne najave, nasilno ušao u ured načelnika Centra, koga je vrijeđao, prijetio da će ga ubiti i tjelesno ozlijediti. 

-U daljnjem napadu je spriječen interevencijom prisutnog policijskog službenika - navodi se u priopćenju CJS Prijedor. Nakon uhićenja prevezen je i zadržan na odjelu neurophijatrije bolnice Prijedor.

Iz prijedorske policije su naveli kako su došli do saznanja da je B.R. putem interneta nastavio upućivati ozbiljne prijetnje pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

O preduzetim aktivnostima obavješten je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se prema B.R. poduzmu sve potrebene mjere i radnje u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku.

Iz CJS Prijedor dodaju da se „B.R., u prethodnom razdoblju dva puta liječen na odjelu neuropsihijatrije bolnice Prijedor, a svojim javnim istupanjima je više puta povrijedio ugled i narušio čast MUP-a RS, jer je putem interneta vrijeđao i iznosio laži i neistine o dužnosnicima zakonodavne i izvršne vlasti RS-a, najvišim rukovoditeljima MMUP-a, kao i rukovoditeljima CJS Prijedor“.

Neslužbeno, radi se o Borislavu Radovanoviću na čijem blogu je njegova majka napisala da je jučer, ispred CJS Prijedor izvodio performans, a da je u isto vrijeme pred njihovu kuću došlo policijsko vozilo. Raspitivali su se o Radovanoviću, o čemu ga je obavijestila supruga.

Radovanović je potom tražio objašnjenje zašto mu maltretiraju obitelj, te da ga je, kako se tvrdi, jedan načelnikov "pratitelj" fizički napao.

- Kad je Borislav pozvao tužiteljstvo i javio napad, njegovi bajni šefovi su izmislili da je on nekog napao i uhitili ga - stoji na blogu ovog policajca, čija je majka Rora Marić napisala i da „strahuju za njegov život“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?