Razvoj turizma

Na Blidinju se grade veliki planinarski dom, novi hotel s bazenom, sportski tereni...

Blidinje
29.09.2016.
u 10:00

Brojnim projektima, čija je realizacija u tijeku, te idejama koje bi trebale biti realizirane u iduće dvije godine, Park prirode Blidinje, koji predstavlja jedan od najvećih turističkih potencijala Hercegovine, trebao bi biti stavljen u potpunu funkciju, a time privlačiti i znatno veći broj turista. Ponovno oživljavanje Blidinja pokrenula je izgradnja, odnosno dovršetak ceste od Posušja do Blidinja, koja je završena prošle godine.

Privlačenje investitora

Projekt asfaltiranja ove ceste je realiziran u suradnji Općine Posušje i Federalnog ministarstva prometa i veza. Upravo je završetak ove ceste jedan od razloga koji privlače investitore koji žele ulagati u Park prirode Blidinje. Prema riječima načelnika općine Posušje Branka Bage, trenutačno se na Blidinju gradi još jedan hotel, završava se planinarski dom, a u planu je izgradnja više različitih centara koji će turistima tijekom cijele godine nuditi i brojne druge sadržaje.

Ostatak članka čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?