Projketi Crvenog križa

Na ŠRC Bazeni u Orašju ljetna škola plivanja “Nemoj biti neplivač”

11.06.2016.
u 10:00

Jedan od brojnih projekata Crvenoga križa Orašje jest onaj koji provode sa školskom djecom s ciljem da najmlađe stanovnike PŽ-a nauče vještini plivanja. Projekt se odvija pod motom “Nemoj biti neplivač”.

Mjesto događanja je Športsko rekreacijski centar Bazeni u Orašju gdje će Crveni križ i Sportska udruga “Olimp” Orašje, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Orašje, organizirati ljetnu školu plivanja za djecu u dobi od 7 do 14 godina. Tečaj će na oraškim bazenima početi 20. lipnja za djecu iz Tolise, Kostrča i Donje Mahale. Potom slijede od 6. srpnja Orašje, Ugljara, Jenjić, Vidovice i Kopanice, a posljednji su na rasporedu Matići, Bok i Oštra Luka od 22. srpnja.

Ljetna škola plivanja trajat će 12 dana po sat vremena od 10 do 13 sati, a pristupačna cijena od svega 30 KM zacijelo neće biti prepreka za upis.

Osiguran je i besplatan prijevoz do Orašja za sve učenike. Obuku će na bazenima provoditi, važno je istaknuti, profesori tjelesnog odgoja, tako da će mališani dobiti najbolju edukaciju za svladavanje tehnika plivanja.

U sklopu škole plivanja je i obuka spašavanja. Školu vodi stručni tim profesora koje predvodi Mehmed Memišević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?