zloupotreba položaja

Načelnik Teslića osumnjičen da je oštetio općinu za 60.000 KM

01.02.2018.
u 09:18

Protiv načelnika općine Teslić Milana Milićevića (1963.) podnesen je izvještaj zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja oštetio tu lokalnu zajednicu za oko 60.000 KM, saznaje Fena.

Za Milićevića postoji osnova sumnje da je u svojstvu službene osobe općine Teslić zloupotrebom položaja i ovlasti za gospodarsko društvo iz Prijedora pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od oko 60.000 KM, dok je istovremeno za isti iznos oštetio općinu Teslić, potvrđeno je iz entitetske policije, uz navođenje inicijala osumnjičenog.

Neslužbeno, zloupotrebe su izvršene toijekom realizacije projekta proširenja vodovodne mreže. Nakon što su u studenom 2017. otvorene pristigle ponude, poduzeće "Prijedorputevi“ se povuklo, ali su dobili novac od 60.000 KM od bankarske garancije.

Izvještaj protiv Milićevica podnijeli su policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i i Policijske uprave Doboj Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije