sjednica

Nacrt ugovora vlada Hrvatske i BiH na sutrašnjoj sjednici Vijeća ministara

Vijeće ministara
07.03.2017.
u 15:30

Nacrt ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o europskom partnerstvu te Nacrt sporazuma o zajmu za Projekt podrške zapošljavanju između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj bit će razmatrani na sutrašnjoj sjednici Vijeća ministara BiH.

Na dnevnom redu je i Nacrt sporazuma između Vlade Republike Azerbejdžan i Vijeća ministara BiH o suradnji u oblasti mladih i sporta, kao i Izvještaj s desetog sastanka Zajedničkog odbora Sporazuma o izmjeni i pristupanju Centralnoeuropskom sporazumu o slobodnoj trgovini.

Između ostalog, članovi Vijeća će razmatrati Nacrt odluke o ratifikaciji Konvencije o zaštiti migratornih vrsta divljih životinja, Prijedlog odluke o formiranju Interresorne radne grupe za unapređenje dopunskog obrazovanja djece bosanskohercegovačkih iseljenika u inozemstvu te Prijedlog odluke o utvrđivanju minimuma procesa rada u Agenciji za policijsku podršku za vrijeme trajanja štrajka.

Također će biti razmatrana Informacija o pojavi visoko patogene influence ptica na području BiH te informacija o analizi stanja u sportskim savezima Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?