Provokacija nadomak Tuzle

Nova islamistička zastava zastrašuje Hrvate

15.09.2017.
u 08:00

U selu Pasci, nadomak Tuzle, ponovno je osvanula zastava identičnoga izgleda kakav ima radikalni islamistički pokret Kavkaski emirati, a čije je postavljanje u selu Ljubače u svibnju ove godine izazvalo veliki otpor i strah lokalnih Hrvata, zbog čega ju je policija i uklonila.

Zastava uz cestu

No, to nije slučaj s novom provokacijom. Zastava je postavljena uz cestu u većinski bošnjačkom naselju, ali koje graniči s Ljubačama i nedaleko je od drugih naselja u kojima živi veliki broj Hrvata - Husina i Dubrave, gdje je smještena i tuzlanska zračna luka. Kako to pokazuje i fotografija koju su nam dostavili čitatelji, zastava se nalazi pored velikog objekta u izgradnji uz cestu kojom svakoga dana prođu na stotine osobnih vozila čijim vlasnicima očito ne smeta to što ta zastava dominira na visokom jarbolu...

Cijeli tekst čitajte u  tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Komentara 3

IJ
I ja tebi
09:47 15.09.2017.

Pa kako to ? Izedbegovic i jedan dio politicara SDA prosli tjedan tvrde da su to lazi da to ne postoji u BiH

RO
roksi1968
15:18 15.09.2017.

Gdje je sada Bakir Izetbegovic,da se javi protiv zastave.Kada predsjednici Hrvatske i Ceske i ministar vanjskih poslova Austrije kazu:da je u BiH na djelu islamizacija i da ima desetine tisuca pristas i da ih brinu sve vise objesenih zastava Islamske drzave,Bakir se pravi lud i kaze da to nije istina.Nazalost on i licno on podrzava te ljude koji postavljaju crne zastave samo nesmije jos to javno reci.

LU
lun
13:02 15.09.2017.

sve dok bakir svojim djelima smeta cetnicima i ustasama, to znaci da radi pravu stvar.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije