PREBROJANI GLASOVI:

Novi načelnik Srebrenice je Mladen Grujičić

mladen
11.10.2016.
u 17:39

Zajednički srpski kandidat za načelnika općine Srebrenica Mladen Grujičić pobjedio je u utrci za načelnika Srebrenice Ćamila durakovića kandidata bošnjačkih stranaka, pokazuju ažurirani podaci SIP BiH.

Prema dosadašnjim rezultatima objavljenim na stranici SIP BiH Grujičić osvojio je 4.553  glasa, od čega s redovitih biračkih mjesta 4.350 i 203 putem pošte, dok je Duraković osvojio 2.567 glasova, od čega 1.914 s redovnih biračkih mjesta i 653 putem pošte.

Prema podacima SIP-a, obrađena su sva biračka mjesta, odnosno 7.134, od kojih je 120 nevažećih, prenosi hms.ba

Podsjećamo, jučer je u Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu počelo brojanje glasova s pet biračkih mjesta iz Srebrenice.

Od pet biračkih mjesta s kojih su ponovo brojani glasovi iz Srebrenice, s jednog biračkog mjesta bili su glasovi za načelnika općine Srebrenica, s dva za Skupštinu općine Srebrenica te s dva biračka mjesta glasovi i za Skupštinu i načelnika općine Srebrenica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije