TROSTRUKI UBOJICA IZ SPLITA

Obožavateljice zasule Zavadlava ljubavnim pismima, jedna ga htjela posjetiti

18.02.2020.
u 15:15

Pripadnice ljepšeg spola crtaju srca i mahom pišu da nije sam, daju mu bezrezervnu podršku, bodre ga da izdrži, govore mu kako se sve nepravedno prelomilo preko njega...

Pisma potpore i podrške stižu 25-godišnjem Filipu Zavadlavu, osumnjičenom za trostruko ubojstvo, koji se trenutno nalazi na vještačenju u u Klinici za psihijatriju Vrapče.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija na splitski Županijski sud dosad je stiglo tridesetak pisama, a sve su ih poslale žene raznih dobi i iz raznih krajeva Hrvatske, ali i svijeta. Pisale su mu žene iz Rijeke, Zagreba, Đakova, Osijeka, pa čak i iz australskog Sydneya.

"Dragi Filipe..." početak je gotovo svakog pisma u kojem mu pripadnice ljepšeg spola crtaju srca i mahom pišu da nije sam, daju mu bezrezervnu podršku, bodre ga da izdrži, govore mu kako se sve nepravedno prelomilo preko njega, nadaju se da će i on njima pisati, obećavaju mu da će ga zauvijek čekati i izražavaju nadu da će jednog dana zajedno uživati na slobodi.

Sva ta pisma, a kako je krenulo očito će ih biti još, uglavnom šalju na zatvorsku bolnicu u Zagrebu i u Vrapče, da bi ih onda uprave tih institucija proslijedile na splitski sud sucu istrage zaduženom za taj slučaj, koji mora dati odobrenje da bi svako od pisama na kraju i završilo u Filipovim rukama.

Dosad je na sudu primljen samo jedan zahtjev ženske osobe za odobrenje posjeta Zavadlavu, koji je odbijen.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije