26 20°C
  • crnaguja3011:

    G. rosa, sve što se napisali stoji, ali je činjenica da je danas Dragan Čović ključni hrvatski političar u BiH i da mu treba (kao i ostalim političarima koji se bore za hrvatske interese) dati povjerenje kako bi se pokušao ... prikaži još! izboriti za prava Hrvata. Ukoliko svakog našeg političara budemo u startu diskreditirali zbog ovog ili onog, onda teško možemo očekivati da nam bude bolje. Svakom čovjeku se mogu naći neki grijesi, a pogotovo javnim osobama (političarima). No, nacionalni interes treba biti prioritet i tek ako netko pokaže da radi protiv tih interesa, ili se nedovoljno za njih zalaže onda treba biti stavljen na stup srama.

  • rosa:

    Draganče Čović kaže: “Hrvati su praktično nestali u Republici Srpskoj, ..." Čoviću Hrvati nisu nestali iz RS nego je srbijanska i četnička armada poubijala i protjerala Hrvate u genocidnoj tvorevini RS. Evo zašto je mene stid što jugoslaven Čović predstavlja Hrvate BiH.

  • novabila:

    Draga Rosa ti nemaš pojma o piltici na našu žalost koalicija Čović-Dodik je Hrvatima osigurala neku sigurnost i nadu da če se nešto riješit i tu Čović vuče konce i drži Federaciju u pat poziciji za razliku od tvojih iz ... prikaži još!z devedesetke koji se samo brinu za fotelje a o dvorima nemoj pričat svi oni imaju dobre i lijepe dvore a gdje nam je alternativa u HSP-u,Lijanovičima,HKDU/Lešinari/.

Još iz rubrike Vijesti

ISPROBAJTE

Ukosnice se, osim za frizuru, mogu koristiti i za još neke stvari

čapljina

Dani kruha u Čapljini iz godine u godinu okupljaju sve veći broj posjetitelja

ODLIČNA ODLUKA!

Djevojka (26) prekinula vezu s nasilnim dečkom, a onda je smršavjela 38 kilograma