0 14°C
  • crnaguja3011:

    G. rosa, sve što se napisali stoji, ali je činjenica da je danas Dragan Čović ključni hrvatski političar u BiH i da mu treba (kao i ostalim političarima koji se bore za hrvatske interese) dati povjerenje kako bi se pokušao ... prikaži još! izboriti za prava Hrvata. Ukoliko svakog našeg političara budemo u startu diskreditirali zbog ovog ili onog, onda teško možemo očekivati da nam bude bolje. Svakom čovjeku se mogu naći neki grijesi, a pogotovo javnim osobama (političarima). No, nacionalni interes treba biti prioritet i tek ako netko pokaže da radi protiv tih interesa, ili se nedovoljno za njih zalaže onda treba biti stavljen na stup srama.

  • rosa:

    Draganče Čović kaže: “Hrvati su praktično nestali u Republici Srpskoj, ..." Čoviću Hrvati nisu nestali iz RS nego je srbijanska i četnička armada poubijala i protjerala Hrvate u genocidnoj tvorevini RS. Evo zašto je mene stid što jugoslaven Čović predstavlja Hrvate BiH.

  • novabila:

    Draga Rosa ti nemaš pojma o piltici na našu žalost koalicija Čović-Dodik je Hrvatima osigurala neku sigurnost i nadu da če se nešto riješit i tu Čović vuče konce i drži Federaciju u pat poziciji za razliku od tvojih iz ... prikaži još!z devedesetke koji se samo brinu za fotelje a o dvorima nemoj pričat svi oni imaju dobre i lijepe dvore a gdje nam je alternativa u HSP-u,Lijanovičima,HKDU/Lešinari/.

Još iz rubrike Vijesti

večernjak 17.7

Pročitajte što vam donosi u srijedu tiskano izdanje Večernjeg lista BiH

LJUBAVNI PROBLEMI

'Riskiram sve zbog seksa sa ženinom sestrom. Ali ne mogu prestati'

predsjedateljica Zastupničkog doma PSBiH

Borjana Krišto: BiH je u ozbiljnoj krizi