HT ERONET

Odgođeni brojni kulturni, gospodarski i sportski događaji

12.03.2020.
u 15:39

Zbog novonastale situacije s globalnom pandemijom koronavirusa, odgođeni su brojni kulturni, gospodarski i sportski događaji, predviđeni za održavanje tijekom ovog ili početkom idućeg mjeseca. Među njima i najveća tehnološka konferencija u BiH, NetWork 10, čiji je HT ERONET telekomunikacijski partner, zatim Sajam gospodarstva Mostar, kao i humanitarna utrka u sklopu manifestacije Mostar Run Weekend, priopćeno je iz HT ERONET-a. 

„Iako smo se radovali ovim događajima na kojima je organizacija već bila poodmakla, kao odgovorno poduzeće nismo imali izbora doli podržati odgodu planiranih aktivnosti radi zaštite svojih djelatnika, klijenata i korisnika. Sve planirano nadamo se realizirati u kasnijim terminima, u dogovoru s organizatorima.“ – kazao je Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a.

Većina organizatora već je zakazala nove termine; Mostar Run Weekend je tako zabilježen za 5.9.2020. godine, a NetWork 10 ide od 11. do 13.11.2020.godine.

HT ERONET prati razvoj daljnjih zbivanja, o kojima će na vrijeme informirati svoje korisnike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije