Vjeruju u uspjeh

Otvorena ljekarna Cvit likarije u Međugorju

17.07.2020.
u 17:11

Ljekarna Cvit likarije je danas otvorila svoju poslovnicu u Međugorju. Iako u ovo vrijeme korona krize svaki poslovni potez izgleda kao put u nepoznato ravnateljica Mirna Bubalo, mag.pharm. kaže kako vjeruje u uspjeh ove poslovnice.

"Za našu ljekarnu volim reći kako je prava obiteljska ljekarna, ne samo zbog toga što nastavljamo obiteljski posao nego zbog toga što se trudimo da onu toplinu koja se osjeća u obiteljskom domu svaki pacijent osjeti i ovdje", rekla je Bubalo. 

"Ljekarnička djelatnost je kontaminirana svim onim lošim što se veže za farmaceutsku industriju, kao jednu od najbogatijih u svijetu. Nije lako raditi s takvim predrasudama, no ljekarna Cvit Likarije od početka svog rada stavlja u fokus pacijenta te brigu za njegovo zdravlje. Ako radite na takav način, i ako briga za zdravlje vaših pacijenata postane vaš glavni cilj ljudi to prepoznaju i cijene", navodi dalje. 

"Kao i u svakom poslu i u ovome su najvažniji ljudi. Sretni smo da imamo odličan kolektiv koji je spoj mladosti i iskustva, te da kontinuiranom edukacijom naših zaposlenih i poticanjem njihovih sposobnosti  održavamo visoke standarde u pružanju ljekarničkih usluga. U budućnosti želimo još više raditi na promicanju zdravlja i zdravog načina života kroz razne radionice i edukacije koje namjeravamo organizirati. Smatramo da magistri farmacije kao najdostupniji visokoobrazovani djelatnici sa svojim znanjem i  kompetencijamamogu doprinijeti poboljšanju kvalitete života svojih pacijenata", kaže Bubalo.

Ljekarna Cvit likarije povodom otvorenja je pripremila i prigodne popuste i poklončiće prilikom kupovine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?