Otvoreno 23. ekipno natjecanje Prve šahovske lige u Neumu

21.08.2017.
u 09:35

Dvadeset i treće ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne koje se održava pod pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, otvoreno je u nedjelju večer u hotelu "Zenit" u Neumu, u organizaciji Šahovskoga saveza Herceg-Bosne, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.  

Natjecanje je otvorila predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto.

 Uz nazočne, ona je pozdravila i organizatore te predsjednika Šahovskoga saveza i njegova nastojanja kada je šah u pitanju.

 Uputila je čestitku i klubovima u savezu na uspjesima, nagradama i priznanjima koje su osvojili na natjecanjima, a natjecateljima poželjela puno sreće i uspjeha te dobru koncentraciju kako bi pokazali sva svoja šahovska znanja i vještine. 

Dobar uspjeh natjecateljima zaželio je i predsjednik Šahovskoga saveza Herceg-Bosne i dopredsjednik Šahovske unije Bosne i Hercegovine Željko Bogut, uputivši posebnu zahvalnost pokrovitelju ovoga natjecanja, navodi se u priopćenju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije