4. i 5. kolovoza

Počinje Beer Fest Ljubuški koji trebaju posjetiti svi ljubitelji dobrog piva i ukusne hrane

Beer Fest Ljubuški
Fena
03.08.2023.
u 20:39

Beer Fest Ljubuški održat će se 4. i 5. kolovoza na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru piva kao i odličnoj gastronomskoj ponudi.

Jedan od organizatora Beer Festa u Ljubuškom Mario Mandić izrazio je zadovoljstvo što će ovaj festival i ove godine biti prilika za dobru zabavu za sve posjetitelje.

- Udružili smo snage i uz veliku pomoć Turističke zajednice Grada Ljubuškog i gradonačelnika Vedrana Markotića još jednom smo uspjeli organizirati Beer Fest, za koji se nadamo da će prerasti u jednu lijepu tradiciju kao što je to već sada Street Food Fest. Ove godine Beer Fest smo odlučili održati ranije nego što je to bilo prošle godine te je sada umjesto rujna za festival rezerviran mjesec kolovoz – rekao je Mandić.

Naglasio je kako je sve spremno za početak Beer Festa i da će posjetitelji moći uživati u bogatom izboru piva i street fooda.

- Nakon drugog izdanja Street Food Festa u Širokom Brijegu udružili smo snage s ekipom iz Ljubuškog i dogovorili se da ćemo napraviti jednu novu, zanimljivu priču kroz naše iskustvo organizacije evenata i njihovu želju za stvaranjem masovnog festivala u Ljubuškom koji će biti zanimljiv i na turističkom aspektu. Zadovoljni smo bili s odjecima s prošlogodišnjeg izdanja festivala i Ljubuški se pokazao kao odlična sredina za organizaciju ovakvih događaja kao što je Beer Fest – dodao  je Mandić.

Posjetitelje drugog izdanja Beer Festa zabavljat će Prljavo kazalište, Pips, Chips & Videoclips te Belfast Food. 

Veronika Pinjuh, vršiteljica dužnosti ravnateljice Turističke zajednice Grada Ljubuškog naglasila je kako je Beer Fest još jedna prilika da se obogati turistička ponuda u Ljubuškom.

-  Grad Ljubuški je posljednjih godina doživio turistički procvat. Da bismo obogatili našu turističku ponudu, tijekom godine organiziramo više manifestacija koje privlače i domaće i strane posjetitelje. Jedna od tih manifestacija je nadolazeći Beer Fest - kazala je Pinjuh, napomenuvši da će posjetitelji moći uživati kušajući više vrsta piva kao i bogatu street food ponudu, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti poznata glazbena imena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije