Prosvjedi koji prijete prerasti u nasilje

Policija spremna, udruge HVO-a protiv nasilja

Police stand in their positions as they face anti-government protesters in Sarajevo February 6, 2014. Hundreds of people turned out in solidarity in the capital Sarajevo, with teenagers throwing eggs and stones at a government building and fought with pol
19.05.2016.
u 07:00

Unatoč tome što je policija na području Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije zabranila održavanje prosvjednih skupova, udruga Zaboravljenih branitelja, zajedno s 20-ak bošnjačkih braniteljskih organizacija, ipak je najavila kako neće odustati od prosvjeda za koje i sami nisu isključili mogućnost da bi mogli izmaknuti kontroli zbog možebitnih ubačenih elemenata. Udruge koje traže isplatu beneficija za svakog branitelja iz proteklog rata, a bliske su bivšoj ‘platformaškoj’ vlasti najavile su prije dva dana prosvjed u Mostaru, odnosno drugim općinama Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije, blokadu granica i pojedinih središta u Federaciji BiH. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije