Žepče

Potpisan ugovor o asfaltiranju lokalne ceste

08.01.2017.
u 10:00

Načelnik općine Žepče Mato Zovko i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić potpisali su ugovor o sufinanciranju projekta “Nastavak radova na sanaciji oštećene infrastrukture na području općine Žepče – rekonstrukcija i asfaltiranje lokalne ceste u Novom Naselju”. Odlukom o usvajanju programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta”, utvrđenog proračunom Federacije BiH za 2016. godinu, Federalno ministarstvo prostornog uređenja sudjeluje u sufinanciranju navedenog projekta u iznosu od 50.000 KM.

Načelnik se kratko osvrnuo na sve one realizirane projekte na području općine Žepče u prošloj godini te zahvalio ministru Martiću na novim sredstvima kojima će biti asfaltirana cesta u Novom Naselju od Dnevnog centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama do tržnog centra Armani. Ministar Martić iskazao je zadovoljstvo što će ovaj projekt pomoći prvenstveno korisnicima Dnevnog centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama te je naglasio da će uvijek činiti sve što je u njegovoj moći da pomogne svojoj općini i stanovnicima koji u njoj žive. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?