sa sedam koncesionara

Potpisani ugovori o korištenju zemljišta u Čitluku za sadnju smilja

citluk
02.03.2017.
u 13:20

Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ danas je potpisao Ugovor o korištenju poljoprivrednog zemljišta u općini Čitluk sa sedam koncesionara kojima će biti ustupljeno korištenje više od 8 hektara za sadnju i uzgoj smilja.

Današnjim potpisivanjem nastavljene su aktivnosti na dodjeli 333 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta za 101 fizičku i pravnu osobu koje su podnijele zahtjev za koncesiju na području općine Čitluk, priopćeno je iz Vlade HNŽ. 

Tijekom potpisivanja ugovora, ministar Jović podsjetio je na to kako je Vlada na sjednici održanoj u travnju 2016. godine donijela Odluku o davanju suglasnosti Općinskom vijeću Općine Čitluk za preuzimanjem uloge koncesora na poljoprivredno zemljište u državnom vlasništvu na području općine Čitluk, te se od tada zahtjevi za dodjelu poljoprivrednog zemljišta podnose općini Čitluk, koja ih razmatra te donosi odluke o potpisivanju ugovora o dodjeli koncesija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije