Vegetarijantstvo

“Prestao sam jesti meso, struk mi je bio sve tanji, a smanjio sam i troškove hrane”

03.05.2016.
u 13:00

Zaljubljenik u hranu i osnivač portala Lovin Dublin - Naill Harbison odlučio je prestati jesti meso na tjedan dana kako bi vidio što će se događati u njegovu tijelu. Rezultatima je bio oduševljen. Ovo je njegovo iskustvo:

“Odlučio sam ukloniti meso iz svoje prehrane, ali nisam prestao jesti ribu i morske plodove. Jedna od glavnih prednosti života bez mesa je to što ga morate zamijeniti s više voća i povrća, što je odlično za tijelo. Počeo sam primjećivati kako otkako ne jedem meso, razina moje koncentracije je veća. Također sam osjetio da mi je struk sve tanji iz dana u dan, a tjelesna težina mi je ozbiljno padala. Osim toga, budio sam se s više energije, troškovi hrane pali su mi dramatično a moj san se poboljšao drastično. Također, zabilježio sam dramatičan gubitak težine.

S druge strane, teško je pronaći obrok koji je dobra alternativa mesu i morate biti dobri u kuhanju i vrlo inventivni. Još uvijek ne znam hoću li zauvijek izbaciti meso iz prehrane. To je velika odluka koja isključuje sve poslastice koje sam rado jeo - kazao je on. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije