Pouzdanost 2017

Priznanja za kompanije s natprosječnim pokazateljima poslovanja

08.11.2017.
u 13:09

Poslovna konferencija "Pouzdanost 2017" koju je prije tri godine pokrenula najveća bonitetna tvrtka u BiH LRC d.o.o. Sarajevo s ciljem da na domaćem tržištu identificira tvrtke koje bilježe natprosječne poslovne rezultate, bit će održana 23. studenog u Sarajevu.

Direktor razvoja LRC BIS Damir Damadžić je danas na pres-konferenciji kazao da još od 2000. godine LRC kontinuirano radi na prikupljanju, obradi i distribuciji poslovnih informacija, prije svega o financijskim pokazateljima poslovanja domaćih i tvrtki u regiji te da su upravo te informacije temelj projekta "Pouzdanost 2017", jer predstavljaju objektivan i neovisan okvir za formiranje bonitetnih ocjena.

Proglašenje bonitetno pouzdanih tvrtki zasnovano je isključivo na rezultatima analize pokazatelja poslovanja koji su uokvireni u međunarodno priznate standarde i kriterije.

Jedan od glavnih ciljeva projekta je da se kompanijama koje su to svojim poslovnim rezultatima dokazale, omogući da imaju neovisnu i mjerljivu ocjenu svog tržišnog kredibiliteta, kako bi bile prepoznate kao poželjni poslovni partneri.

Damadžić je također dodao da su domaće tvrtke sa najboljim bonitetnim ocjenama, svojim radom i uspjehom na tržištu neosporno zaslužile priznanje "Bonitetna zvijezda 2017" te da će dodjela bonitetnih priznanja na poslovnoj konferenciji "Pouzdanost 2017" biti idealna prilika za upoznavanje, druženje i umrežavanje predstavnika bonitetno pouzdanih tvrtki i svih onih koji iskreno podržavaju ovaj projekt.

Ovogodišnju kampanju „Pouzdanost“ kompanija LRC provodi u suradnji s Poslovnim novinama iza kojih stoji 45 godina uspješnog rada, sa suorganizatorom BBI VIP Business Club.

Dopredsjednik Vanjskotrgovinske komore Bruno Bojić kazao je da od 31.554 tvrtke, koje su obuhvaćene rangiranjem bonitetno pouzdanih tvrtki, njih 13,5 posto ispunjavanju kriterije.

- Među njima je čak 85 posto malih i srednjih poduzeća, a koliku važnost ove tvrftke predstavljaju za gospodarstvo BiH govori podatak da ukupan prihod bonitetno pouzdanih tvrtki u BiH u prethodnoj godini čini čak 15,4 milijardi KM - naglasio je.

Glavna i odgovorna urednica Poslovnih novina Alena Ahmetspahić-Fočo istaknula je da su kroz suradnju sa LRC-om i BBI VIP Business Clubom dobili novu energiju koju žele podijeliti sa svima koji su uspješni ili to žele biti.

- Želimo biti motivacija za nove uspjehe, želimo da nijedan uspjeh ne ostane neprimijećen i da bude nagrađen. Kroz ovaj projekt nastojimo svima pružiti priliku da se istaknu i pokažu, jer su to svojim natprosječnim poslovnim rezultatima apsolutno zaslužili - rekla je Ahmetspahić-Fočo.

Direktor Marketinga i komunikacija Bosna Bank International d.d. Sarajevo Dino Selimović naglasio je da oni kroz BBI VIP Business Club prepoznaju značaj razvoja malih i srednjih poduzeća za bh. gospodarstvo te da su sretni što će kao suorganizator poslovne konferencije "Pouzdanost 2017" dati svoj doprinos u prepoznavanju i afirmaciji pouzdanih bh. tvrtki. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije