'RADIO SAM DAN I NOĆ'

Prvi Todorićev intervju nakon gubitka kompanije: 'Imao sam jasan plan, ali Vlada nam nije dala da ga provedemo'

03.10.2017.
u 13:47

Sigurno sam činio greške, kao i svatko tko radi, a ja sam radio dan i noć 40 godina da izgradim Agrokor, kaže Todorić

Nakon niza blogova kojima je u zadnje vrijeme zaintrigirao hrvatsku javnost, Ivica Todorić oglasio se i u razgovoru za Bloomberg u prvom intervjuu nakon gubitka Agrokora u travnju.

Todorić i dalje smatra da nije učinio nikakvu stratešku grešku, osim nedovoljne komunikacije. Kaže da bi se planovi, uključujući kupnju slovenskog Mercatora, ostvarili da mu je dano dovoljno vremena za implementaciju.

- Imali smo jasan plan i strategiju, ali vlada nam nije dozvolila da ih provedemo - rekao je Todorić.

- Moja najveća odgovornost je ta što nisam bio prisutan u medijima, nisam komentirao ili demantirao određene priče koje su objavljivane ili o kojima se pričalo. Ali nismo imali vremena da objašnjavamo nekim ljudima što smo činili - kaže Todorić.

Todorić je za Bloomberg također rekao da razmatra načine za suprotstavljanje Vladi zbog lex Agrokora.

- Sigurno sam činio greške, kao i svatko tko radi, a ja sam radio dan i noć 40 godina da izgradim Agrokor. Teško je izdvojiti jednu stvar, ali u cijelosti naš uspjeh je sjajan. Stvorili smo najveću tvrtku u ovom dijelu Europe - rekao je Todorić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?