"POLITIČKI MONTIRAN PROCES"

Radončićeva obrana uložila žalbu na mjere zabrane

obrana
Foto: Avaz.ba
23.02.2016.
u 10:09

Obrana Fahrudina Radončića, koji je kako on navodi, optužen u montiranom i politički motiviranom procesu, uputila je žalbu Sudu BiH protiv rješenja ove pravosudne institucije o određivanju mjera zabrane lideru Saveza za bolju budućnost BiH.

Informaciju o upućivanju žalbe, jučer je potvrdio i Asim Crnalić, odvjetnik iz tima Radončićeve obrane, piše Dnevni avaz.

Obrana se žalila na Rješenje Suda BiH o određivanju mjera zabrane Radončiću, jer je Sud nakon ukidanja pritvora odredio mjere koje podrazumijevaju zabranu napuštanja adrese boravišta, sastajanja sa svim svjedocima koji su već saslušani, kao i približavanja tim svjedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, međusobnog kontaktiranja i sastajanja s optuženima u ovom kaznenom predmetu te kontaktiranja sa svim predstavnicima printanih i elektronskih medija o okolnostima koje se tiču ovog kaznenog postupka.

Optuženi Bakir Dautbašić u istom je predmetu uhićen na dan kada je objavljeno da je kandidat SBB-a za državnog ministra prometa i komunikacija, dok je na dan kada je Radončić predao kandidaturu za člana Predsjedništva BiH na proteklim izborima podignuta optužnica protiv Nasera Keljmendija na Kosovu, u kojoj je Radončić spomenut, ali ne i optužen, već ima status svjedoka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?