Zenica

Ranjeni mladić podlegao, privedene dvije osobe

policija
08.03.2016.
u 14:22

Nakon sinoćnjeg teškog ranjavanja mladića Senida Kulačić, koji je usljed povrede preminuo neposredno nakon što je u nesvjesnom stanju dovezen na odjel Urgentne medicine Županijske bolnice Zenica, policijski istražitelji još uvijek tragaju za činjenicama vezanim za ovaj događaj.

Kako smo službeno saznali inspektori kriminalističke policije Policijske uprave I priveli su i saslušavaju dvije osobe, koja se mogu dovesti u vezu sa ranjavanjem mladića hladnim oružjem u predjelu desne natkoljenice, nakon čega ostavljen u ulici Fra Grge Martića, gdje je izgubio veliku količinu krvi. Prema službenoj informaciji, istražni tim traga za još dvije osobe koja se mogu dovesti u vezu sa dešavanjima oko ranjavanja preminulog Senida Kulačića. 

Obzirom da istražni tim nije završio sve aktivnosti, jer se utvrđuju sve činjenice i okolnosti koje su dovele do ovog slučaja, u Županijsko tužiteljstvo ZDK još uvijek nemaju detaljne informacije o ovom događaju.

"Dežurni županijski tužitelj je nakon prijave slučaja izašao na lice mjesta i zajedno sa ovlaštenim službenim osobama MUP-a ZDK obavio istragu. Još uvijek se utvrđuju sve činjenice i okolnosti, a dežurni tužitelj je će izdati nalog za obdukciju tijela preminule osobe", rekla nam je portparol Županijskog tužiteljstva ZDK, Mirna Poljac.

Istražni timovi policije MUP-a ZDK proširili su istražne radnje i potragu za još dvije osobe, nakon čega će imati više činjenica vezanih za ovaj slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?