Krišto- Ferguson

Razgovarano o daljim obavezama naše zemlje u procesu europskih integracija

Krišto
15.02.2016.
u 18:32

Predsjedateljica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s veleposlanikom Velike Britanije u BiH Edwardom Fergusonom o daljim obavezama naše zemlje u procesu europskih integracija.

Zajednički je zaključeno kako je podnošenje aplikacije za članstvo BiH u Europskoj uniji značajan čin koji može izrazito pozitivno da utiče na ubrzanje europskog puta naše zemlje. Istaknuto je da fokus u idućem periodu i dalje treba da bude na provođenju ekonomsko – socijalnih reformi kroz usvojenu Reformsku agendu.

Razgovaralo se i o izmjenama Izbornog zakona BiH, te mogućim rješenjima za grad Mostar.  S tim u vezi naglašeno je da potrebno da strane koje sudjeluju u razgovorima u vezi sa statusom grada Mostara učine sve kako bi se došlo do prihvatljivih i provodivih rješenja koja bi omogućila provođenje izbora u listopadu ove godine i formiranje vlasti u gradu Mostaru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije