međugorje

Seminar o modernim tehnologijama u proizvodnji vina

vina
20.06.2016.
u 18:50

Talijansko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini  i ICE Sarajevo – Agencija za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju talijanskih poduzeća u suradnji s Udrugom Vinara i vinogradara Hercegovine, u okviru ovogodišnjeg programa talijanskog festivala u Bosni i Hercegovini, organizira jednodnevni seminar na temu “Moderne tehnologije u proizvodnji vina i Marketing vina”.

 Seminar će se održati 22. lipnja od 9:30 do 13:00 sati u Etno selu Herceg u Međugorju.

Seminar je namijenjen domaćim proizvođačima vina s ciljem poboljšanja ukupne učinkovitosti i promocije vina na domaćem i međunarodnom tržištu, a kao gosti predavači na seminaru će se pojaviti, renomirani i višestruko nagrađivani bosanskohercegovački stručnjak enolog doc. dr. sc. Tihomir Prusina te jedan od najboljih talijanskih eksperata iz oblasti proizvodnje vina, enologinja  Barbara Tamburini.

 Tema predavanja doc. dr. sc. Tihomira Prusine bit će “Žilavka i Blatina - Autohtona vina Hercegovine ”, dok će Barbara Tamburini govoriti na temu  "Moderne tehnologije u proizvodnji vina i Marketing vina”.

 Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a za sva izlaganja osigurano je simultano prevođenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?