BIHAMK

Snijeg se mjestimično zadržava na kolovozu

snijeg
28.12.2016.
u 17:12

U poslijepodnevnim satima snijeg slabog do umjerenog intenziteta pada u sjeverozapadnim krajevima naše zemlje. Mjestimično se i zadržava na kolovozu.

Tijekom noći zbog pada temperature poledica se može očekivati na svim dionicama, osobito u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima. U južnim i jugozapadnim krajevima mjestimično su jači udari vjetra. Učestali su sitniji odroni.

Od puteva s aktualnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-17 Nemila-Žepče, M-6 Čapljina-Studenci i M-18 Priboj-Simin Han, kao i magistralni putevi M-5 u Bihaću, M-4 u Tuzli (naselje Stupine) i M-6.1 u Mostaru i Tomislavgradu.

Radovi na području Hrvatske i dalje su aktualni na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, tako da se na ovim prelazima tijekom dana prometuje usporeno.

Najduža zadržavanja trenutno su na GP Bosanski Brod gdje se na prelazak granice u oba smjera čeka oko sat i pol. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, priopćenje iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?