Čavara posjetio Unicredit banku

Stabilan bankarski sektor važan za cjelokupno gospodarstvo

cavara UniCredit banka
19.02.2016.
u 14:52

Čavara se zanimao za cjelokupno stanje u bankarskom sektoru u ovom entitetu, te poslovanje ove najveće i najuspješnije banke u BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je danas UniCredit banku d.d. Mostar gdje se susreo i razgovarao s direktorom Ivanom Vlahom. 

Predsjednik Federacije BiH se zanimao za cjelokupno stanje u bankarskom sektoru u ovom entitetu, te poslovanje ove najveće i najuspješnije banke u BiH. 

Direktor UniCredit banke d.d. Mostar predstavio je predsjedniku Federacije BiH poslovanje, kretanja i novosti u bankarstvu u BiH, poteškoće s kojima se ovaj sektor susreće i pozitivne trendove koji prate ovu banku. 

Tijekom razgovora je konstatirano kako je stabilan bankarski sektor važan za cjelokupno gospodarstvo u Federaciji BiH i u cijeloj državi, ali i dobra poruka za privlačenje stranih ulaganja, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?