Mostar

‘Štednjom energije - štedimo za budućnost’

štednja
23.01.2016.
u 07:00

Članovi udruge “Mare Nostrum” iz Neuma i članovi timova za energetsku učinkovitost grada Mostara i općine Neum će provesti promotivnu kampanju “Štednjom energije - štedimo za budućnost”, odnosno savjetovanje građana na Španjolskom trgu u Mostaru o korištenju obnovljivih izvora energije, energetskoj učinkovitosti i malim koracima za jednostavnu uštedu energije u kućanstvu, piše Večernji list BiH.

Promotivna kampanja će se održati na Španjolskom trgu u Mostaru s početkom u 10 sati u utorak, 26. siječnja.

Događaj se organizira u sklopu provedbe projekta “CB-GREEN; Cross-Border - Green, Renewable & Energy Efficiency Network” / “CB-GREEN; Prekogranično -  zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje”  koji financira Europska unija u okviru IPA programa prekogranične suradnje.

Ovom događaju u Mostaru nazočit će, te ga aktivno svojim sudjelovanjem, kao i iskustvom i znanjem podržati članovi tima za energetsku učinkovitost grada Zadra, Republika Hrvatska, i agencije “Zadra Nova”.

Na Španjolskome trgu će biti postavljen info-pult gdje će se građani informirati o projektu “CB-GREEN”, o korištenju obnovljivih izvora energije, energetskoj učinkovitosti i malim koracima za jednostavnu uštedu energije u kućanstvima.

Također, predstavit će se informacija o uspostavi EE info-deska u općini Neum i gradu Mostaru posredstvom kojeg će svi zainteresirani građani moći dobiti sve relevantne informacije o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, kao i o zakonskim regulativama i lokalnoj politici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?