drama u mostaru

Strani državljanin skočio s biskupijske galerije u Mostaru, prebačen u bolnicu

Klix.ba
23.12.2023.
u 21:05

Glasnogovornik MUP-a HNŽ je rekao kako se radi o muškarcu koji je zadobio tjelesne ozljede te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Centar urgentne medicine u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

U Mostaru se događala prava drama koja je rezultiralo skokom stranog državljanina s biskupijske galerije. On je tom prilikom ozlijeđen.

Za Klix.ba je potvrđeno kako je strani državljanin skočio sa zgrade biskupijske galerije koja se nalazi preko puta katedrale u Mostaru. On je bez majice hodao po vrhu objekta koji je visok 10-15 metara.

Kako je kazao glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić, radi se o muškarcu koji je zadobio tjelesne ozljede te je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Centar urgentne medicine u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Što je bio razlog za ovaj čin za sada nije poznato. Također se ne zna ni radi li se o pokušaju samoubojstva ili je do skoka došlo usljed nečeg drugog.

Na mjestu događaja su policijski službenici koji rade uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije