od samo tri sastojka

Stručnjakinja iz Srbije podijelila recept za najzdraviji kruh: Napravi se za 90 sekundi i ne deblja

Instagram
05.02.2024.
u 07:27

Ovaj recept predstavlja odličnu opciju za brzi doručak kada nemate puno vremena.

Maja Kružević, poznata savjetnica za prehranu iz Srbije, podijelila je na svom Instagram profilu "Be Fit by Maja" recept za brzi i zdravi kruh koji možete napraviti za samo 90 sekundi.

Kruh je često neizostavan dio ishrane mnogih, a Kružević je prepoznala izazov izbacivanja klasičnog kruha iz ishrane kada se želi postići zdraviji način prehrane. Stoga je odlučila podijeliti recept za "najzdraviji kruh" od svega tri sastojka, ističući njegovu mekoću, pufnastost, te bogatstvo rastvorljivih vlakana i omega 3 masnih kiselina, prenosi klik.hr.

 

 

Recept za zdravi kruh:

 

Sastojci:

20 grama mljevenog lana (dvije velike kašike)

Jedno jaje

Pola kašičice praška za pecivo

 

Priprema:

Tri sastojka jednostavno pomiješajte, a kalup nije potrebno podmazivati jer se kruh neće lijepiti. Smjesu stavite u mikrovalnu pećnicu na srednju jačinu i pecite 90 sekundi. Dodatno ga možete puniti po želji.

Ovaj recept predstavlja odličnu opciju za brzi doručak kada nemate puno vremena, naglasila je Kružević u opisu videa na kojem prikazuje korake pripreme ovog ukusnog i zdravog kruh.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije