prognoza

Sutra nas ponovno čekaju ozbiljni minusi

minusi
21.01.2017.
u 14:42

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom će iznositi između -10 i -5 stupnjeva

U većem dijelu Bosne sutra će preovladavati dugotrajna niska naoblaka ili magla. U Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i na planinama bit će vedro. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom će iznositi između -10 i -5 stupnjeva. U zapadnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne najniža temperatura zraka između -15 i -10 stupnjeva. 
Na jugu BiH najniža temperatura zraka od -2 do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i 0, na jugu zemlje od 7 do 11 stupnjeva. 

U Sarajevu će prijepodne biti niska naoblaka, u drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko -7, a najviša dnevna temperatura zraka oko -2 stupnja. 

Danas je u većem dijelu Bosne preovladavala niska naoblaka. U Hercegovini, zapadnim, sjeveroistočnim i dijelu istoka Bosne je bilo vedro. 

Temperature zraka u 13 sati: Bijeljina -8, Bjelašnica -7, Ivan-sedlo -5, Sokolac -4,  Bihać -3, Bugojno, Gradačac, Kupres, Sanski Most i Srebrenica -2, Banja Luka, Doboj, Livno, Prijedor, Sarajevo, Tuzla i Zvornik -1, Zenica 0, Mostar 6, Neum, Trebinje i Čapljina 10 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije