sastanak

Sutra sastanak Vlade FBiH i Kolegija oba doma Parlamenta o proračunu

10.01.2018.
u 14:59

Ministrica financija FBiH Jelka Milićević izjavila je danas u Sarajevu da će sutra biti obavljeni razgovori predstavnika Vlade FBiH i Kolegija oba doma Parlamenta FBiH na kojim će pokušati približiti stavove i otkočiti zastoje koji postoje u Parlamentu kako bi proračuna za 2018. bio usvojen.

Dodala je da je na svim odborima i u svim klubovima zastupnika rečeno da je prijedlog proračuna dobar i da zaslužuje podršku u Parlamentu FBiH. 

Milićević je navela da Federacija ima na raspolaganju čitav siječanj za usvajanje proračuna za 2018. i da to neće biti pitanje koje bi moglo ugroziti nastavak aranžmana s MMF-om.

Federalno ministarstvo financija izradilo je Proračun Federacije BiH za 2018. u iznosu 2,88 milijardi KM i Zakon o izvršavanju Proračuna FBiH za 2018., koji su dostavljeni u parlamentarnu proceduru.

Taj proračun je najveći proračun Federacije BiH do sada u nominalnom iznosu, uz novinu da su sredstva za kapitalne investicije značajno povećana i iznose 250 milijuna KM, što predstavlja oko devet posto proračuna. 

Pogledajte VIDEO

Peuzmite VIDEO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije