Originalan proizvod

Torbice kiseljačke dizajnerice Lucije Vrcić odnedavno i na američkom tržištu

28.10.2016.
u 07:00

Još jednom je potvrđeno kako BiH ima talentiranih dizajnera odjeće, obuće i modnih dodataka. Ovog puta put do kupaca na zahtjevnom tržištu SAD-a našle su originalne torbice s motivima ribe koje kreira Lucija Vrcić, mlada kiseljačka dizajnerica.

Svoj je talent u BiH i Hrvatskoj Lucija već potvrdila kolekcijama odjeće koje najčešće radi s Majom Sabljić, također dizajnericom iz Kiseljaka.

Ipak, Lucija Vrcić u modnom svijetu najprepoznatljivija je po svojim torbicama. Ručno su rađene, od kvalitetne kože, s prepoznatljivim motivom ribe.

Uz iznimnu kvalitetu i originalan dizajn, Lucijine torbice lako pronalaze put do tržišta u BiH, Hrvatskoj, a odnedavno i Americi.

“Poslala sam nekoliko komada u Ameriku u jedan krojački salon. Vrlo brzo su se prodali”, kaže Lucija koja planira preko web trgovine izlazak i na tržište Švedske uvjerena da uspjeh ni ovog puta neće izostati. Kupaca Lucijinih unikatnih torbica ne manjka ni na domaćem tržištu. Posebno su omiljene među poznatim osobama. Svojim primjerkom na društvenim mrežama pohvalila se i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, bh. novinarka i voditeljica, koja suradnju s Lucijom planira nastaviti promocijom njezinih torbica u talijanskoj, a ujedno i svjetskoj modnoj metropoli, Rimu.

Torbice koje kreira i izrađuje mlada modna dizajnerica iz Kiseljaka Lucija Vrcić mogu se kupiti i u dućanima diljem Hrvatske, Zagrebu, Dubrovniku, Splitu.

Izlazak na tržište Amerike dodatan je motiv zaljubljenicama u ovaj modni dodatak da čim prije nabave svoj primjerak s potpisom Lucije Vrcić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?