nakon prijave

Tužiteljstvo BiH formiralo predmet protiv direktora OSA-e

11.09.2020.
u 21:37

Prijava se odnosi na zapošljavanja i događaje unutar OSA-e.

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine je zaprimilo prijavu protiv Osmana Mehmedagića, direktora OSA-e, potvrđeno je za N1 iz ove institucije, zbog čega je formiran i predmet.

"Formiran je predmet koji je dan postupajućem tužitelju", poručeno je. Kako je navedeno iz Tužiteljstva BiH trenutno se vrše provjere navoda iz prijave.

Prijava se odnosi na zapošljavanja i događaje unutar OSA-e.

Više detalja bit će poznatno naknadno.

Ključne riječi

Komentara 4

FY
Fuck you Mother Fucker
07:56 12.09.2020.

Ovo treba vratiti sa kamatom! Covic se igra vatrom. Nije to ovo Covicu ratno-radni logor Soko Mostar. Kad tad ces zavrsiti u zatvoru sto si ukrao dokaze o sopstvenom kriminalu izmedju tuziteljstva i suda.

FY
Fuck you Mother Fucker
07:55 12.09.2020.

Prvo Covic sa Dodikom podize preko tuzilastva BiH gdje redovno preglasavaju Bosnjane, optuznice protiv Bosnjana, kad dobije po zenskom spolnom organu onda cmizdri.

FI
fifmar
12:29 12.09.2020.

Žalosno da pojedinci gledaju samo tko je optužen a ne radi čega, sve dok se bude gledalo na naše i njihove nema nam pomoći pravda je preduvjet za mir do kojeg pojedincima očito nije stalo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije