VELIKI POŽAR

U Marini Kaštela bez broda je ostao i Milan Popović: Da, istina je i moja je jahta izgorjela

30.05.2021.
u 15:33

Upožaru koji je jučer izbio u Marini Kaštela izgorjelo je pet luksuznih brodova i kako je potvrdio vlasnik Marine Joško Berket, svi brodovi su bili kasko osigurani. U Marini Kaštela nalazio se i brod poduzetnika iz Srbije Milana Popovića i njegov brod je bio među pet brodova koji su u potpunosti izgorjeli.

- Da, i moja je jahta izgorjela - kratko je potvrdio za 24 sata. Milan je i prijašnjih godina svoju jahtu držao usidrenu u Kaštelima. Tako se još 2011. godine pisalo kako je u ovoj marini imao usidren luksuzni brod imena Koper, a nije poznato je li upravo taj brod izgorio sada u Marini Kaštela. Podsjetimo, požar je izbio u marini u Kaštel Gomilici u subotu oko 20.15 sati. Sve raspoložive vatrogasne postrojbe brzo su se našle na terenu, ali gašenje su im otežavale eksplozije. Vatrogasci su uspjeli spasiti i izvući neka plovila koja vatra nije zahvatila. Točnih podataka o šteti još nema ali procjenjuje se kako bi šteta mogla iznositi desetke milijuna eura, a točna brojka će biti poznata nakon policijskog izvještaja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije