Svi nešto rade...

U nedostatku posla mladi u BiH pokreću svoje projekte

posao
Thinkstock
28.09.2015.
u 06:15

U vremenu kada se događa novi egzodus građana u zapadne zemlje mnogi mladi okreću se vlastitim projektima i pokušavaju ih provoditi što uspješnije...

Prijetnje otkazom, smanjenje ili odbijanje od plaće, konstantan pritisak poslodavca... Sa svim tim stvarima suočavaju se radnici u BiH. Zbog tih stvari radnici se odlučuju na promjene, mnogi pokreću i vlastiti biznis. Ono što je zanimljivo je sve veća inicijativa mladih da se organiziraju i pokušaju zaraditi za svoj kruh u BiH.

Dodatna naobrazba

- Prijavila sam se na mnoštvo natječaja, išla na razne seminare i dodatnu naobrazbu nakon završetka Studija engleskog jezika i književnosti, ali posla nije bilo. Odlučila sam se ući u samostalni rad i pokrenuti vlastitu školu u kojoj dajem tečajeve svima koji žele učiti. Uz to što imam plaću, radim ono što volim, govori nam Iva koja je nakon niza neuspjelih pokušaja ostvarila uspjeh.

Kompletnu priču čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?