prognoza

U nerednim danima u Bosni snijeg, u Hercegovini bura

snijeg
17.01.2017.
u 09:25

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom, a u Hercegovini slaba kiša ili susnježica je moguća ponegdje u jutarnjim satima i dio prijepodneva.

Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjeveroistočni, a u Hercegovini, umjerena do pojačana, bura. Na jugu i zapadu povremeno su mogući i jaki udari vjetra. Dnevne temperature od -4 do 2, na jugu od 3 do 8 stupnjeva. 

U srijedu,  18. siječnja, bit će pretežito oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosni sa slabim snijegom. Na jugu Hercegovini u večernjim satima je moguća slaba kiša. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, umjerena do pojačana, bura. Na jugu i zapadu povremeno su mogući i jaki udari vjetra. Jutranje temperature od -8 do -2, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -5 do 1, na jugu od 3 do 8 stupnjeva. 

U četvrtak, 19. siječnja, u Bosni će biti pretežito oblačno vrijeme sa slabim snijegom. Tijekom poslijepodneva i u večernjim satima padaline postepeno prestaju. U Hercegovini pretežito oblačno vrijeme. Na krajnjem jugu smanjenje oblačnosti. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -6 do 0, na jugu od 2 do 7 stupnjeva. 

U petak, 20. siječnja, u Bosni će biti pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini jutro oblačno, a u ostatku dana postepeno razvedravanje. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.  

U subotu, 21. siječnja umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Krajem dana i u večernjim satima jače naoblačenje dolazi s juga. Jutarnje temperature od -12 do -6, na jugu od -3 do 3, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 3 do 8 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije